Come Together Roermond-pin voor Michel Goebbels

Come Together Roermond-pin voor Michel Goebbels

De Come Together Roermond-pin is uitgereikt aan Michel Goebbels. Hij is enorm trots op deze blijk van waardering. En dat verdient hij voor zijn jarenlange inzet om kinderen in Roermond (en Roerdalen) wekelijks een ontbijtpakket aan huis te bezorgen.

Als coördinator van het Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt zorgt hij er iedere zaterdag voor dat deze kinderen dagelijks een energieke start kunnen maken: “Een diëtiste stelt de voedzame en gezonde ontbijtpakketten samen. De docenten op de basisschool zien het effect: de kinderen voelen zich fitter, letten beter op en zijn minder moe en geprikkeld”. Dit mooie initiatief krijgt Michel mede gerealiseerd door een goede samenwerking met Gemeente Roermond, diverse basisscholen, Jumbo Roersingepassage Roermond, Rotary Roermond Maas en Roer, Ladies Circle Roermond en diverse vrijwilligers.

Michel kan jouw hulp bij de bezorging goed gebruiken nu basisscholen meer kinderen aanmelden. Help je mee een keer ontbijtjes te bezorgen bij de kinderen? Meld je dan aan via deze link.

Michel werd genomineerd door diverse personen. Een van hen is Rene Hamers, ook vrijwilliger bij Michel en trotse bezitter van de Come Together Roermond-pin, vanwege zijn voorzitterschap van de Stichting Erato Muzikaal Contact en organisator van mini-concerten voor senioren in zorgcentra. René: “We brengen met muziek wat verlichting bij senioren in zorgcentra. Juist in deze Covid-periode waarin de senioren erg beperkt worden in contacten met de buitenwereld www.stichtingerato.nl

Michel wil ook nog graag twee mensen nomineren: Maud Blain-Wintermans voor haar succesvolle actie voor #METAkids in Roermond en Ger Boereboom voor zijn tomeloze inzet voor de Voedselbank Midden-Limburg.

Deel dit verhaal