Come Together Roermond-pin voor Stichting Samen Zorgen Roermond

Come Together Roermond-pin voor Stichting Samen Zorgen Roermond

Stichting Samen Zorgen Roermond helpt mensen, die problemen hebben, om zichzelf te voorzien, in levensmiddelen en kleding, maar ook zijn er speciale feest-pakketjes voor jarige kinderen, waarvan de ouders niet genoeg geld hebben voor cadeautjes en/of een kinderfeestje. De stichting beschikt over een kledingbank.

Gezinnen en mensen die net buiten alle andere bestaande regelingen vallen, daar kan de stichting iets voor betekenen. Wanneer mensen zich aanmelden op de website worden ze doorverwezen naar de Facebookpagina. Via een persoonlijk bericht kunnen ze uitleggen waarom en waarmee ze hulp nodig hebben. Cor van Essen, oprichter van de Roermondse stichting gaat altijd langs bij de mensen. Cor vertelt; "Wat ik opvallend vind, is dat de mensen die het hardst getroffen worden vaak niet om hulp vragen. Schaamte speelt denk ik een grote rol. Er is gelukkig veel mond op mond reclame, wat de drempel wellicht lager maakt".

Het werkgebied van de stichting, bedekt een gebied van Reuver tot Echt.

De stichting, heeft een een team van 9 personen. Gelukkig kunnen ze rekenen op de bijdrage van vele sponsoren, liefdadigheidsinstellingen, kerken, donaties en fondsen.

De Stichting Samen Zorgen Roermond , is te bereiken via de website www.stichting-samen-zorgen-roermond.nl en via de Facebook site.

Cor van Essen wil namens het team iedereen hartelijk danken voor deze waardering.

Deel dit verhaal