Come Together Roermond-pin voor Tigers

Come Together Roermond-pin voor Tigers

De Come Together Roermond-pin is welverdiend uitgereikt aan Chaib Ramdani, Oussama Moufid en Abdel-Ilah Aziz (helaas niet aanwezig voor de foto).

De heren van de Tigers zijn genomineerd door Denk-raadslid Selami Coskun, die hen roemt voor al hun inspanningen en het aansturen van veel vrijwilligers. Tijdens de ramadan hebben zij enorm veel werk verzet met het bereiden en rondbrengen van Iftar-maaltijden. Ook boodschappenpakketten werden samengesteld en bezorgd, wat door de behoeftigen enorm gewaardeerd werd. Bekijk hier de video (met de deur in huis bij de Tigers).

Toch zijn de mannen bescheiden over hun eigen inzet en willen Chaib en Oussama de hulp van vele jongeren, vrijwilligers, lokale ondernemers en behulpzame inwoners absoluut benoemd hebben. Liever wijzen ze naar een voor hen belangrijke vrijwilliger: Arjan Meuwissen.

Ook geven zij aan dat het belangrijk is dat maatschappelijke initiatieven structureel opgepakt blijven worden. Er zijn momenteel nog allerlei ideeën en zij gaan kijken hoe zij een en ander gestalte kunnen geven. Bijzonder is dit voorbeeld van saamhorigheid en solidariteit en dus zeker een onderscheiding waard.Foto en tekst: Sandra Huntjens.

Deel dit verhaal