Come Together Roermond-pin voor vrijwilligers speeltuin Kitskensberg

Come Together Roermond-pin voor vrijwilligers speeltuin Kitskensberg

De herkenbare 'rood met witte stippen paddenstoel', zal menig kinderhart sneller laten slaan... Ook vele volwassen uit Roermond en omstreken hebben er vroeger gespeeld; want de speeltuin bestaat al 62 jaar!

Nicole Golsteijn-Heijnen ontvangt namens vrijwilligers van Speeltuin Kitskensberg de Come Together Roermond-pin.

"De vrijwilligers vinden het super fijn te zijn genomineerd. Het is hard werken in de speeltuin en de bezoekers vragen steeds meer. Ze realiseren zich niet altijd dat het allemaal vrijwilligers zijn die de speeltuin draaiende houden en dat hierdoor de prijzen zo laag kunnen zijn (voor slechts €1,25 kun je de speeltuin bezoeken)! Iedere euro die wordt verdiend gaat rechtstreeks de speeltuin weer in! Dan is het fijn als je als vrijwilliger eens een stukje waardering krijgt nu met deze nominatie, bedankt! Er zijn vrijwilligers nodig voor bijvoorbeeld het onderhoud van het groen; in de horeca maar ook technische vrijwilligers die de speeltoestellen of het gebouw onderhouden. Onze drijfveer zijn blije kinderen gezichtjes en dat echt iedereen ongeacht zijn of haar beurs bij speeltuin Kitskensberg terecht kan!"

Nicole nomineert Karin Selder en Korfbalvereniging Ready 60: "Ze zetten zich met hart en ziel in, om de korfbalsport levend te houden in Roermond!"

Deel dit verhaal